Napíšte, čo hľadáte

Potreby pre psov - strana 253 z 313

Každý chovateľ chce pre svojho psa to najlepšie. Preto vám ponúkame chovateľské potreby pre psov, vďaka ktorým bude váš štvornohý priateľ zdravý a spokojný. Či už sú to potreby, ktoré sú súčasťou každodennej starostlivosti o psa ako napríklad krmivá a pochúťky pre psov alebo potreby, ktoré prispievajú k väčšej spokojnosti a vyššiemu životnému štandardu vášho psa ako sú napríklad vitamíny, výživové doplnky pre psov, hračky, postroje, psie pelechy, vodítka, výcvikové pomôcky, oblečenie pre psa a ďalšie potreby.

Predstavujeme vám našu rozsiahlu kategóriu Psy, kde nájdete všetko, čo vaši psí spoločníci potrebujú pre šťastný a zdravý život.

Sme oddaní vášmu psovi tak, ako ste vy, a naša vášeň pre týchto verných spoločníkov sa odráža v našej starostlivosti o výber produktov a služieb, ktoré ponúkame.

Nech už máte doma živé búrlivé šteniatko, oddaného staršieho psa, alebo vášho najlepšieho priateľa v seniorskom veku, chceme vám pomôcť poskytnúť im to najlepšie.

Zobraziť viac
Filter
Kolekcie
Filtrovať podľa ceny
-

Zobrazených 24 z 7498 produktov

Filter

Všetky potreby pre psov, ktoré nájdete v našej ponuke, spĺňajú vysoké štandardy kvality, čo sa týka starostlivosti o psov. Nájdete tu produkty značiek ako Vet Life, Fypryst, Royal Canin, Brit, Trixie, Gottlieb a mnoho iných.

Krmivo a výživové doplnky pre psov

Krmivo pre psa vyberajte v závislosti od jeho veku, váhy, či špeciálnych diétnych potrieb. Dostupné sú granule pre psov, čiže súché krmivo prémiových značiek, ale aj tzv. mokré krmivo ako sú kapsičky pre psov, konzervy a salámy pre psov, či rôzne špeciálne krmivo, určené pre zvieratá so špeciálnymi diétami alebo tráviacimi ťažkosťami. Váš pes by mal dostávať len to najlepšie!

Potreby pre psov

Pokiaľ ide o výživové doplnky pre psa, nájdete ich u nás vo forme tabliet, kapsúl, roztokov, gélov, či granulátov. Postarajú sa o posilnenie imunity psa, zdravú funkciu obličiek, krásnu srsť, ale aj vitalitu a fyzickú kondíciu vášho psa.

Kozmetická a hygienická starostlivosť o psy

Dbajte aj o zdravú srsť, uši, labky, či zuby vášho domáceho miláčika. Pre uľahčenie starostlivosti máme v ponuke rôzne druhy šampónov, roztoky na rany a na čistenie uší, spreje na ochranu srsti, prípravky na ústnu hygienu, očné kvapky, masti na ošetrenie labiek a mnoho ďalšieho.

Antiparazitiká pre psov

Pravidelné odčervovanie psa a tiež ochrana pred vonkajšími parazitmi, je základom starostlivosti o zdravie psa. Nezanedbajte ju a zaobstarajte svojmu psovi kvalitné antiparazitiká. Či už proti vnútorným parazitom ako pásomnice, hlísty, či škrkavky alebo vonkajším parazitom ako blchy, kliešte a švoly. Okrem antiparazitických obojkov, roztokov a šampónov, ponúkame aj odčervovacie pasty, tablety a spot-on pipety.

Ďalšie chovateľské potreby pre psov

Samozrejmosťou sú kvalitné a dobre padnúce obojky pre psov, náhubky, prepravky, pevný postroj pre psa, hrebene, búdy pre psov, potreby a doplnky pre výcvik psa, či pohodlný pelech pre psa. Z ďalšej výbavy u nás nájdete dokonca aj čítačky mikročipov, prechodové dvierka pre psa a množstvo ďalších produktov a potrieb pre psov a ich majiteľov.

 

 

Či už potrebujete krmivá od granúl až po konzervy a salámy, rôzne maškrty, hračky, veterinárne doplnky na odčervenie a výživové doplnky, chovateľské pomôcky od misiek až po pelechy a obojky či vodítka a postroje, to všetko nájdete v našom širokom sortimente produktov.

V našej kategórii Psy nájdete všetko od kvalitného krmiva renomovaných značiek ako je napríklad Farmina, Acana, Orijen, Hills až po obľúbené hračky značky Kong, doplnky pre zdravie a pohodlie, a samozrejme, odborné rady a tipy na starostlivosť o vašich psov v článkoch o zdraví a starostlivosti, ktoré vám prinášame periodicky každý mesiac.

U nás nájdete aj špeciálne diéty pre psíkov s rôznymi poruchami príjmu potravy, alebo alergiami, tak isto prípravky na odčervenie, alebo proti blchám a kliešťom.

Sme tu, aby sme vám pomohli pri vytváraní spokojného a šťastného života pre vašich chlpatých priateľov.

Prechádzajte našu širokú ponuku, objavujte nové produkty a neváhajte nás kontaktovať s akýmkoľvek otázkami, alebo špecifickými požiadavkami.

Vaši psi si zaslúžia len to najlepšie, a my sme tu, aby sme vám pomohli im to poskytnúť.

Tešíme sa na spoločnú cestu, ako vám pomôžeme uspokojiť potreby a potešiť vašich psích spoločníkov.

Psy banner