Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Pleťové mydlo Bio Damascena Alteya 250 ml

Certifikované organické pleťové mydlo Rose Alteya účinne a šetrne odstraňuje každodenné nečistoty, masnotu a make-up z pleti. Prírodné mydlo je bohaté na živiny a mastné kyseliny, zanecháva pokožku zdravú, sviežu, vyživenú a jemnejšiu ako kedykoľvek predtým. Zobraziť viac

Pleťové mydlo Bio Damascena Alteya 250 ml
Pleťové mydlo Bio Damascena Alteya 250 ml
Pleťové mydlo Bio Damascena Alteya 250 ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

0502

Pleťové mydlo Bio Damascena Alteya 250 ml

Pleťové mydlo Bio Damascena Alteya 250ml

Certifikované organické pleťové mydlo Rose Alteya účinne a šetrne odstraňuje každodenné nečistoty, masnotu a make-up z pleti. Prírodné mydlo je bohaté na živiny a mastné kyseliny, zanecháva pokožku zdravú, sviežu, vyživenú a jemnejšiu ako kedykoľvek predtým. Organický ružový olej pomáha zlepšovať pleť, omladzovať a vyvažovať pokožku. Určené na na odstránenie nečistôt, odlíčenie, detoxikáciu, rovnováhu pleti. Odporúčané pre všetky typy pleti.

Pleťové mydlo obsahuje:

Organický BIO ružový olej Rosa Damascena:

osviežuje, vyživuje a upokojuje  celú pokožku a pleť. Bojuje proti voľným radikálom, stimuluje produkciu kolagénu a pomáha spomaľovať procesy starnutia. Má tonizujúci a adstringentný (sťahujúci) účinok na kapiláry, ktoré sa nachádzajú tesne pod povrchom kože. Pokožka sa stáva žiarivá a očarujúca.

Organický BIO olivový olej:

zmäkčuje pokožku, chráni ju a zlepšuje elasticitu. Olivový olej má vysoký obsah polyfenolov, ktoré sú základnou skupinou antioxidantov, o ktorých je známe, že spomaľujú proces starnutia.

Organický BIO kokosový olej:

okamžite zmäkčuje a hydratuje pokožku. Pomáha zabraňovať poškodeniu voľných radikálov, zlepšuje odolnosť, silu a pružnosť pokožky.

Organický sladký mandľový olej:

Tento výrazne hydratačný a liečivý olej chráni pokožku pred vonkajšími vplyvmi prostredia. Uvoľňuje pokožku a pomáha chrániť jej zdravie a mladosť. Čistí pleť a vyhladzuje póry.

Aplikácia:

Pleťové mydlo jemne vmasírujte do mokrej pokožky tváre. Dôkladne opláchnite.

Zloženie:

Rosa Damascena (Rose) Flower Distillate*, Glycerin*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Potassium Hydroxide, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Citric Acid, Tocopherol (Vitamin E), Rosa Damascena (Rose) Flower Oil*, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil*, Eugenol**, Geraniol**, Citronellol**, Linalool**

* Certified Organic Ingredients
** Naturally occurring in essential oils

Pleťové mydlo je certifikované ako bio produkt a vegan produkt.

Vyrobené z 100 % organických zložiek overených Ceres GmbH (USDA NOP)

Certifikáty a ocenenia:

  • UNaTrue Certified Organic
  • Vegan (Vegánske  - čisto rastlinná strava bez živočíšnych produktov)
  • No Animal Testing (Bez testovania na zvieratách), 
  • Non-GMO (Bez genetickymodifikovaných látok), 
  • Gluten-free (neobsahujú lepok)