Napíšte, čo hľadáte

Zdieľať

Recenzia Jamieson Ashwagandha 6000 mg

Recenzia Jamieson Ashwagandha 6000 mg

S názvom Ashwaganda sa stretávame čím ďalej tým viac. Či už na internete, sociálnych sieťach, alebo sme na ňu narazili priamo v lekárni. Dnes si ale priblížime, čo to tá Ashwaganda vlastne je.

NÁŠ TIP:

V našej ponuke nájdete množstvo produktov s Ashwagandhou

Pozrieť ponuku

Ashwaganda, alebo Withania somnifera, je rastlina vyskytujúca sa v tropických klimatických podmienkach. Dlhé roky sa používa v tradičnom liečiteľstve pre jej účinky, užitočné pri viacerých zdravotných problémoch. Má antivirotické, antibakteriálne, antioxidačné, protizápalové a iné účinky, z ktorých vieme profitovať.

V našich končinách sa často používa aj pri problémoch so spánkom a na ukľudnenie. Má tiež priaznivé účinky na mozog a pamäť. Používa sa aj ako afrodiziakum pre ženy, pri problémoch s neplodnosťou. Samozrejme vždy ako podporná liečba.

 

 Recenzia Jamieson Ashwagandha 6000 mg 60 kapsúl

Táto bylina je často označovaná aj ako bylina mladosti, pretože má aj anti-age účinky, pretože spomaľuje starnutie.

Často sa zvykne používať aj ako podporná liečba pri onkologických ochoreniach, pre svoje ochranné účinky.

 

PREČÍTAJTE SI:

Ashwagandha – zázračná rastlina z Indie

Čítať

Jeden z účinkov, prečo som ju chela skúsiť aj ja, respektíve testovala to moja mama, bol ten, že znižuje vysoký krvný tlak. Tu sa už presúvame k mojim skúsenostiam s Ashwgandou.

 

 Recenzia Jamieson Ashwagandha 6000 mg 60 kapsúl

Moje skúsenosti s Ashwagandhou

Ashwagandhu od značky Jamieson som testovala na mame, ktorá má problém s vysokým tlakom. Užíva aj lieky, ale chcela to skúsiť ako podpornú liečbu, lebo v poslednom čase jej tlak mierne kolísal. Po mesiaci užívania je jej tlak v norme. Nekolíše ako zvykol a nemá viac bolesti hlavy, alebo slabosť. Tiaktiež pozorovala aj zlepšenie spánku. Dlhé roky má so spánkom problém a hoci sme Ashwagandu nasadili prvotne kvôli tlaku, výrazné zlepšenie sme pozorovali aj v tomto probléme. Zaspávanie trvá kratšie, ale čo je ešte lepšie, nebudí sa v noci tak často ako sa zvykla budiť predtým.

Ja osobne som skúšala asi týždeň, hlavne na upokojenie a spánok a tiež môžem konštantovať, že sa mi spánok zlepšil.

 

 Recenzia Jamieson Ashwagandha 6000 mg 60 kapsúl

Ja som vybrala Ashwagandu značky Jamieson, ktorá sa užíva raz denne a v jednej dávke je 600 mg Ashwagandy. Keďže ide o kapsuly, vo vnútri vidíte rozdrvený prášok vysušenej rastiny. Aj keď sú kapsuly väčšie, dobre sa prehĺtajú. Osobne tento výživový doplnok odporúčam vyskúšať, ak máte podobné problémy, ktoré som vymenovala vyššie. Netreba ale zabudnúť, že sa nejedná o liek, a teda ak máte nastavenú určitú liečbu, neprestať s ňou, ale poradiť sa s lekárom či je vhodné zaradiť k tomu aj túto bylinu.

 

 Ashwagandhu Jamieson kúpite tu
Kristína Maricáková

Kristína Maricáková
Volám sa Kristína a vyštudovala som farmáciu na Univerzite Komenského v Bratislave a venujem témam o zdraví a liekoch. Veľmi rada čítam, cestujem, fotografujem, pečiem a spievam. Rada skúšam nové veci, hlavne čo sa týka kozmetiky.
Viac o mne ➡