Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Zdieľať

Prečo detoxikácia prospieva nášmu telu?

Prečo detoxikácia prospieva nášmu telu?

Termín detoxikácia znamená očistenie tela od toxínov a infekčných ložísk. Vzhľadom k tomu, že príčinou takmer všetkých chorôb a podlomeného  zdravia sú práve toxíny a infekčné elementy, detoxikácia predstavuje veľmi dôležitý proces očistenia organizmu. Je to proces, ktorý odstraňuje príčinu – dôvod ochorenia.

Toxické prostredie

V súčasnosti sme všetci vystavovaní vplyvu škodlivých látok na náš organizmus. Je to výsledok rýchleho napredovania doby. Chemický priemysel, jeho produkty a odpadové látky vypúšťané do vody či ovzdušia, chemické prísady v našom jedle, ťažké kovy či zvyšky rôznych liekov užívaných v čoraz väčších množstvách sa neustále zhromažďujú v ľudskom tele viac ako kedykoľvek predtým. Každý orgán ľudského tela je zasiahnutý ich vplyvom, a podľa doby trvania ich vplyvu a veľkosti absorbovaných dávok dochádza k zhoršovaniu zdravotného stavu až po poškodenie tkanív ich zmeny. Okrem týchto dôvodov k zlému stavu organizmu prispievajú aj  zlá životospráva, nedostatok pohybu, zlá kvalita jedál, jeho prípravy, postrekovaná zelenina a ovocie, nedostatok čerstvej zeleniny a ovocia, stres, pracovné vypätie, fajčenie, pitie alkoholu a kofeínových nápojov a iné.

V súčasnosti chemický priemysel vyrába také množstvo chemických produktov, že niektorí si ani neuvedomujú ich prítomnosť

Toxické prvky delíme na:

 fyzikálne (ťažké kovy, chemické látky, rádioaktívna záťaž)

▪ živočíšne a mikrobiálne (vírusy, baktérie, parazity, plesne)

▪ metabolické (vznikajú pri spracovaní potravín a pri látkovej výmene)

▪ psychické (oblasť stresu a strachu)

V súčasnej dobe je detoxikácia organizmu základnou podmienkou dlhodobého udržania zdravého organizmu. Detoxikovanie je vhodné pre všetky druhy chronických civilizačných ochorení. Pokiaľ sa toxické látky z organizmu odstránia a tkanivá nie sú nenávratne porušené, telo si poradí s mnohými ochoreniami aj samé. Chemické produkty znečisťujú životné prostredie rýchlejšie než je ľudský organizmus schopný prispôsobiť sa týmto zmenám. Náš organizmus nedokáže efektívne filtrovať všetky tieto nebezpečné látky. Chemické látky v našom prostredí a jedle stále poškodzujú náš organizmus a znižujú jeho obranyschopnosť.

Čo môžeme očakávať od detoxikácie ?

Detoxikáciou sa z organizmu odbúravajú škodlivé látky. Po takejto očiste vaše telo zvyšuje hladinu fyzickej, duševnej a sexuálnej energie, expandovať začína aj vaša kreativita. Cítite sa ako znovuzrodený, ako úplne iný človek.

Diagnózy, ktoré detoxikáciou organizmu môžeme zmierniť, prípadne odstrániť:

Chronické dýchacie problémy alebo astma, časté bolesti hlavy, kĺbov alebo chrbtice, nepríjemný telesný zápach, zapáchajúci dych alebo nepríjemný povlak na jazyku, alergie na určité druhy jedla alebo problémy s trávením, krehké nechty, psoriáza, akné, nadváha, časté pocity únavy, plynatosť, hnačky, pocity chladu, infekcie uší, nespavosť, kožné ekzémy, plesne, vyrážky, bradavice, svrbenie, chronické opary, zlá pamäť, depresie, chronická únava, nespavosť, bolesti žalúdka alebo žlčníka, astmu a bronchitída najmä u detí, niektoré typy nádorov, ženské výtoky, zhoršovanie kvality pokožky, časté ochorenia detí a mnoho ďalších.

Diagnózy, u ktorých detoxikáciou organizmu môžeme zastaviť prehlbovanie choroby, prípadne môžeme očakávať aj mierne zlepšenie:

Parkinsonova choroba, Alzheimerova choroba, skleróza multiplex, cukrovka, artróza kĺbov.

Spôsoby detoxikácie organizmu:

a) Zdravá výživa, pitný režim

b) Lieky určené na detoxikáciu organizmu voľne dostupné v lekárni

c) Detoxikačná vanička

Detoxikačné náplasti

Čo sú to detoxikačné náplasti? Náplasti predstavujú bezpečnú, neinvazívnu, účinnú cestu detoxikácie, ktorá je predpokladom dobrého zdravotného stavu. Špeciálne zložky výlučne prírodného charakteru nachádzajúce sa vo vrecúškach sú schopné absorbovať toxické, otravné látky z krvi a lymfatického systému z tela cez pokožku. Podľa čínskej medicíny, naše telo má viac ako 360 akupunktúrnych bodov, pričom viac ako 60 bodov sa nachádza na chodidlách nôh. Sú to reflexné zóny našich vnútorných orgánov. Je úzky vzťah medzi príslušnými reflexnými zónami na chodidlách a umiestnením náplastí, ktoré takto ľahko absorbujú toxické látky z tela. Eliminujú toxíny počas spánku. Tento proces revitalizuje, očisťuje ľudské telo a zvyšuje imunitný systém prirodzeným spôsobom. To má za následok zlepšenie cirkulácie krvi, zvýšený metabolizmus, zvýšenú kvalitu spánku, uvoľňovanie svalstva, ustupovanie rôznych zdravotných problémov a bolestí. Náplasti sú naviac zdrojom infračerveného žiarenia (tepla) a záporných iónov čo vynikajúco podporuje dobrý spánok. Prírodné detoxikačné náplasti sa používajú veľmi jednoducho prilepením na chodidlá nôh na dobu 8–10 hodín počas spánku.

Použitie je veľmi jednoduché

Aplikujte náplasť bielou nepopísanou stranou na strednú časť chodidla (viď obr.), potom odstráňte lepiacu fóliu a nalepte cez náplasť. Nechajte náplasť pôsobiť minimálne 7 hodín pre odstránenie čo najväčšieho množstva toxínov. Náplasť je určená na jedno použitie. Nepoužívajte opakovane jednu náplasť. Používajte každú noc na jedno chodidlo striedavo až pokiaľ po odstránení náplasti nebude jej farba nezmenená. Odporúča sa opakovať kúru každé tri mesiace.