Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Zdieľať

10 dôvodov, prečo si vybrať Curaprox

10 dôvodov, prečo si vybrať Curaprox

Ak vám na zubnej hygiene naozaj záleží, značka Curaprox je vám určite dobre známa. Možno máte niektoré z jej produktov dentálnej hygieny aj u vás doma. Alebo ste zatiaľ nemali možnosť značku Curaprox vyskúšať? Tak to treba napraviť, a to aj z týchto dôvodov.

1. Švajčiarska kvalita a tradícia

Značka Curaprox vznikla v roku 1972 vo Švajčiarsku. Všetky produkty Curaprox sú navrhované a vyvíjané vo Švajčiarsku a tu sa väčšina z nich aj vyrába. Ako vraví sám majiteľ spoločnosti Ueli Breitschmid, firma je označovaná ako „Švajčiari posadnutí zubami!“ (1) A to samo osebe hovorí o zanietení a o tom, že na kvalite im skutočne záleží.

NÁŠ TIP:

V našej ponuke nájdete množstvo produktov značky Curaprox

Pozrieť ponuku

2. Široké portfólio produktov

Z kvalitných výrobkov dentálnej hygieny máte možnosť vyskúšať nielen Curaprox kefky, ale tiež medzizubné kefkydentálne nitesonické zubné kefkyzubné pasty, produkty pre starostlivosť o zubné náhrady, produkty pre deti... Jednoducho všetko, čo vaše zdravé zuby potrebujú!

3. Jednoduchý dizajn, vysoká efektivita!

Zubná kefka Curaprox je charakteristická jednoduchým dizajnom. Bez akýchkoľvek výstupkov v štetinách, veľkých hláv, či masážnych gumových doplnkov. Takéto kefky totiž narobia viac škody ako úžitku.

Avšak kefky Curaprox majú jednoduchý dizajn, hlavica je skôr menšia, aby sa dostala všade a štetiny sú veľmi husté – v najbohatšej verzii až 5460 štetín, čo zabezpečuje dokonalé vyčistenie.

4. Patentovaná osemhranná rúčka

Rúčka zubnej kefky Curaprox doslova navádza človeka, aby si zuby čistil pod správnym uhlom 45 stupňov.